WordPress website 2017-08-30T12:43:45+00:00

WORDPRESS WEBSITE

Het perfecte online visitekaartje

Van idee naar meer online klanten

Ervaar onze expertise in WordPress webdesign. Laat jouw digitale wens in vervulling gaan.

Jouw bedrijf is uniek. Daar hoort een website bij die eruit springt. En hetgeen wat je aanbiedt sterk naar voren laat komen.

Een aantrekkelijke WordPress website maken kan in grote lijnen op 2 manieren. Op basis van een template, die wij vervolgens naar wens aanpassen. Het is kostentechnisch gezien interessanter om voor een template te kiezen. Wanneer je specifiekere wensen hebt, dan kan dit met een volledig op maat gemaakte website. Wat je ook kiest: wij leveren altijd bijzondere websites.

Omdat wij altijd streven naar een hoge mate van tevredenheid, willen we graag jouw en het bedrijf beter leren kennen. Zo kunnen we heel gericht een plan van aanpak en voorstel opstellen. 1 die naadloos aansluit op wat jij voor ogen hebt.

NEEM CONTACT OP
WordPress website Internetbureau Utrecht
WordPress website Internetbureau Utrecht 1
ZOEKMACHINEVRIENDELIJK 85%

Websites die wij maken zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Dit houdt o.a. in een snelle laadtijd en content optimalisatie. Met als voordeel dat jouw website beter gevonden wordt door de doelgroep.

RESULTAAT GERICHT 95%

Jouw online rendement is misschien wel onze nummer 1 focus. Een website moet visueel aantrekkelijk zijn én resultaat opleveren. Het resultaat (bezoekers, verkopen, nieuwsbriefinschrijvingen) presenteren we in heldere rapportages i.c.m. advies.

GEBRUIKSGEMAK 90%

Een WordPress website moet intuïtief werken, zodat bezoekers makkelijk kunnen navigeren. Daarnaast is WordPress ook voor jezelf eenvoudig in beheer. Pagina’s, teksten en afbeeldingen zijn direct aan te passen.

Stappen vooruit maken?

Een professionele website helpt je van tientallen naar honderden klanten per maand. Stuur ons een bericht en wij vertellen je precies hoe.

* Verplicht veld

5 factoren om rekening mee te houden

Bij het maken van een aantrekkelijke WordPress website zijn er 5 belangrijke aandachtspunten. Door dit samen in kaart te brengen kom je tot het beste resultaat.

  1. Het type klant. Ben je actief in de B2B of B2C sector en om welke branche gaat het? Het antwoord daarop bepaalt voor een groot deel het gevoel dat de website moet uitstralen.
  2. Wat is het doel van de website? Iedereen heeft als doel om meer kwalitatieve bezoekers te realiseren. Het belangrijkste is de vervolgstap: moeten deze bezoekers bijvoorbeeld een product kopen of tot informatieaanvraag overgaan?
  3. Marketingkanalen. Een website is de zogenaamde spin in het web. Daarom moeten alle (toekomstige) marketingcampagnes hier zorgvuldig op afgestemd worden. Alle online communicatie moet samenhangend zijn en passen bij de inhoud van de website.
  4. Actieve markten. Is jouw bedrijf alleen in Nederland actief of zijn er ook buitenlandse klanten? Wij helpen bij een afstemming van taal, huisstijl en communicatie.  Volledig afgestemd op elke specifieke doelgroep.
  5. Klaar voor de toekomst. De digitale wereld ontwikkelt zich snel. Om hier op voorbereid te zijn moet een website voldoen aan de nieuwste eisen. Denk aan een responsive design, zodat gebruikers op elk apparaat een optimale ervaring hebben.
WordPress website Internetbureau Utrecht 2
BEKIJK WEBSITE VOORBEELDEN