Social Media 2017-08-30T12:43:47+00:00

SOCIAL MEDIA

Dé merkversterker

Meer loyale klanten

Een social medium is bij uitstek dé mogelijkheid om jouw merk opperbest te presenteren. Samen met onze klanten creëren we een verhaal rondom hun merk dat nieuwe klanten bindt.

Instagram, Pinterest, Facebook, Snapchat en ja, ook Twitter telt nog zeker mee. Deze platformen bieden talloze mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Interessant, tegelijkertijd kan het ook overweldigend zijn. Elk medium heeft namelijk bepaalde type gebruikers, eigenschappen en doeleinden.

Gratis naamsbekendheid

Het meest belangrijke is om relevante content te bieden. Of dit nu tekst, beeld of allebei is. Doe je dit authentiek, uniek en op de juiste momenten, dan zal jouw groep volgers groeien. Op den duur ontstaan er zelfs ambassadeurs van jouw merk. Zij zullen positief praten over jouw product of dienst in hun sociale netwerk. En zo verspreid je in een waterkringeneffect “gratis” jouw merk.

Het moge duidelijk zijn: Social Media is voor veel bedrijven belangrijk. Soms zelf het grootste kanaal voor het aanleveren van nieuwe klanten.Om jouw bedrijf te helpen bij een Social Media strategie, leren wij jouw bedrijf eerst goed kennen. Laten we sociaal gaan doen.

Social Media Internetbureau
GESPREK STARTEN

Stappen vooruit maken?

Social media helpt jouw bedrijf en merk groeien als kool. Stuur ons een bericht en wij vertellen je precies hoe.

* Verplicht veld

Social Media Internetbureau
INFORMATIE AANVRAGEN

Ontdek de beste methode voor je bedrijf

Met Social Media kan je betaalde advertenties tonen of gratis content delen. Beide vormen van promotie levert meer klanten op. De vraag is alleen: wanneer – en vooral hoe – pas je dit toe?

Social Media wordt zeer vluchtig geconsumeerd. Het is de uitdaging om aantrekkelijke content te tonen. Die direct de aandacht trekt en het liefst verleidt tot actie. Hiervoor zijn tientallen tips & trucs te benoemen. Maar uiteindelijk komt het neer op 1 simpel aspect.

De juiste boodschap

Misschien nog wel belangrijker dan bij zoekmachines, moet de inhoud relevant zijn. Want Social Media gebruikers zijn niet aan het oriënteren voor een product of dienst. Er wordt hen iets gepresenteerd, waar zij misschien helemaal niet op zitten te wachten. Zorg daarom voor een combinatie van de juiste boodschap op het juiste moment.

Wij helpen klanten op weg met een Social Media strategie. Dit begint met het vinden van het beste netwerk voor jouw doelgroep. Vanuit daar ontwikkelen we een strategie waarbij we sturen op het gewenste resultaat. Denk aan o.a. meer naamsbekendheid, reserveringen of online verkopen.