Over Sommet Media 2017-08-30T12:40:14+00:00

OVER SOMMET MEDIA

Wij halen het beste in jouw bedrijf naar boven

Wat je van ons mag verwachten

Wij zijn Sommet Media, een Full Service internetbureau uit Utrecht. Met jonge fanatiekelingen op het gebied van online marketing en webdesign. Wat deze twee specialismen verbindt is Resultaat.

Het liefst werken wij aan klantprojecten waarbij er duidelijke doelstellingen zijn geformuleerd. Dit gaat verder dan alleen vertoningen en klikken realiseren op websites. Conversies, daar worden onze klanten – en wij daarom ook – blij van.  Denk bij conversies aan:
  • Nieuwsbrief-aanmeldingen
  • Offerteaanvragen
  • Ingevulde contactformulieren
  • Webshop verkopen

Denk jij ook dat er meer conversies mogelijk zijn voor jouw bedrijf? Laat dit ons dan weten. Wij gaan voor je in kaart brengen hoe dit gerealiseerd kan worden.

IK WIL MEER CONVERSIES
Over Sommet Media internetbureau Utrecht 2

Stappen vooruit maken?

Een doordachte online strategie helpt je van tientallen naar honderden klanten per maand. Stuur ons een bericht en wij vertellen je precies hoe.

* Verplicht veld

Over Sommet Media internetbureau Utrecht

Ontevreden over de huidige resultaten?

Merk je dat de gewenste resultaten uitblijven en dat het je steeds meer tegenstaat om te blijven investeren in online promotie? Dit is frustrerend, maar we hebben ook goed nieuws. Er is namelijk altijd een oplossing.

Bij nieuwe klanten zien we vaak dat er veel zogenaamde quick wins te behalen zijn. De belangrijkste is het zorgen voor een correcte werking van resultaten meten. In 2016 had maar liefst 67% van onze nieuwe klanten een website waarop geen conversies werden gemeten. Niet zo gek dus dat online campagnes mislukten.

Door conversies te meten kan je het succes bepalen van de website en marketing campagnes. Vervolgens kan je heel gericht aanpassingen maken en bijsturen.

Meer dan alleen resultaat

Het woord resultaat is vaak gevallen. We hechten er veel waarde aan hierop hoog te scoren. Maar klanten kiezen ook voor ons om de fijne klik en persoonlijke aandacht. Past dit ook bij jouw idee van een samenwerking? Wij maken graag kennis met je.

CONTACT OPNEMEN